Predaj, 3-izb. byt, Košice - mestská časť Sídlisko KVP, Húskova 159 990,00 EUR navrhnúť cenu

VEĽKÝ 3-IZBOVÝ BYT V PÔVODNOM STAVE NA KVP V KOŠICIACH

Hľadáte pre seba a svoju rodinu nové bývanie a preferujete byt v pôvodnom stave, ktorý by ste si následne modernizovali podľa Vašich predstáv ?

EQUILIBRIO real v spolupráci s Ing. Matejom Morozom Vám exkluzívne ponúka veľký 3-izbový byt v pôvodnom stave na Húskovej ulici v Košiciach.

BYT:
Jednou z hlavných výhod tohto bytu je jeho priestrannosť a dispozičné riešenie. Celková úžitková plocha bytu je 72 m2 + 3,4 m2 loggia. Byt tak prináša skutočne veľký priestor na bývanie. Nachádza sa na 4. poschodí z 12.-poschodového panelového domu. Je v pôvodnom stave a je teda vhodný na celkovú modernizáciu podľa predstáv nového majiteľa. Byt je slnečný a teplý, je orientovaný na JZ. K bytu prislúcha pivnica.

PROSTREDIE:
Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite na sídlisku KVP v Košiciach, v peknom a tichom prostredí plnom zelene a s výbornou občianskou vybavenosťou. V pešej dostupnosti sa nachádzajú rôzne obchody, reštaurácie, športoviská, škola a škôlka, či zastávky MHD. Pre milovníkov prechádzok a prírody dopraje dostatok relaxu neďaleký lesopark, prípadne neďaleká jazdiareň. Centrum mesta je dostupné rýchlo a jednoducho, či už využívate auto, alebo verejnú dopravu.

BYTOVÝ DOM:
V bytovom dome sa nachádzajú dva veľké nové moderné výťahy, ktoré napríklad výrazne uľahčia prepravu materiálov na modernizáciu bytu. Bytový dom je kompletne zateplený, modernizáciou prešli aj spoločné priestory. Súčasťou spoločných priestorov je aj kamerový systém. Parkovanie je verejné. Bytový dom je orientovaný mimo hlavnej cesty, nie je teda takmer vôbec počuť hluk z cestnej komunikácie. Energetický certifikát A.

Tento byt má rozhodne predpoklady na to, aby sa po modernizácii stal Vašim vysnívaným bývaním. Lokalita a dispozícia bytu je tiež vhodná na kúpa s cieľom ďalšieho prenájmu. Využite túto exkluzívnu príležitosť a neváhajte ma kontaktovať.

Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo na výber kupujúceho podľa najlepšej ponuky. Pre viac informácií o nehnuteľnosti, prosím kontaktujte realitného poradcu Ing. Mateja Moroza.

Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis.

EQUILIBRIO real je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej kódexom. Je ocenená v KE kraji titulom Realitná kancelária roka 2022 a je držiteľom ďalších ocenení.

Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vyhľadávanie: 3-izb., 3 izbový, 3-izbový, byt, Košice, Západ, Košice - Západ, KVP, EQ real, Húskova, EQUILIBRIO real, pôvodný stav.

  • Cena 159 990,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 14. 10. 2024
  • Číslo inzerátu AR-0R32-100510 (P240902MaM)
  • Lokalita Húskova
  • Celková úžitková plocha 72 m2
  • Výťah Nie
  • Telefón nie je
  • Stav Pôvodný stav
  • Balkón Nie
  • Lodžia Nie
  • Terasa Nie
  • Energetický certifikát budovy A
  • Forma vlastníctva osobné

Kontaktovať makléra

Ing. Matej Moroz
Ing. Matej Moroz Telefón: +421948901183 E-mail: matej.moroz@eqreal.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
EQUILIBRIO real Jesenského 27 04001 Košice Telefón: +421915954325, +421915672042 E-mail: eqreal@eqreal.sk Web:
 

Podobné reality

3-izb. byt, Predaj, Košice - mestská časť Sídlisko KVP - Húskova

Predaj, 3-izb. byt

Košice - mestská časť Sídlisko KVP, Húskova 169 990,00 EUR

TOPlist TOPlist